Hvordan får jeg adgang til Premium- og Organisations-funktioner i Lumina Splash-appen?

Lær hvordan du får adgang til forbedrede Lumina Splash-app funktioner, der er tilgængelige for Lumina Learning Practitioners, som er Premium- og Organisationskonto-abonnenter

Klik her for at få mere at vide om de forbedrede funktioner i Lumina Splash-appen.

Før du begynder, skal du downloade Lumina Splash-appen og tilføje dit eget Splash.

1. Åbn Lumina Splash -appen.
  2. Vælg Splash Gallery øverst til højre.
  3. Indtast dine Lumina-kontos login oplysninger. Brug de samme login-oplysninger, som du bruger, når du får adgang til din Lumina-konto i browseren.
Du er nu logget ind på Practitioner-funktionerne i Lumina Splash-appen!

Hvis du ser en fejlmeddelelse, når du prøver at logge ind, kan du finde fejlfindings trin ved at klikke her.