1. Hjem
  2. Kom godt i gang som Practitioner

Hvordan får jeg adgang til mit Practitioner projektmappe? (Få adgang til min practitioner profil)

Din Practitioner Projektmappe er udgangspunktet for at få adgang til dine projekter, invitere deltagerne til at udfylde spørgeskemaer og downloade portrætter.

1. Besøg din Lumina Service-side ved at klikke her. Hvis du ikke allerede er logget ind på din Lumina-konto, vil du blive bedt om at logge ind.
  2. Under Lumina Services skal du vælge knappen Lumina Practitioner eller Lumina Online for at åbne din Practitioner Projektmappe.

Hvis du har adgang til flere Practitioner Projektmapper på din Lumina-konto, vil du have en Practitioner-knap for hver enkelt.

3. Din Practitioner Projektmappe åbnes. Herfra kan du navigere til forskellige områder ved hjælp af knapperne i din mappe eller ved at vælge indstillinger i menuen til venstre.

Næste skridt: Lær, hvordan du opretter et projekt og inviterer deltagerne til at udføre en opgave eller et spørgeskema ved at følge disse trin.