Hoe download ik de Lumina Splash app?

De Lumina Splash-app is beschikbaar voor iOS- en Android-toestellen. Klik op de relevante knop hieronder om naar de app store te gaan waar je de app kunt downloaden.

Downloaden voor iOS in de Apple App Store

Downloaden voor Android op Google Play

google-play-badge

Kun je niet downloaden van Google Play? Als je geen toegang krijgt tot Google Play, kun je de app hier rechtstreeks downloaden. Wij raden je aan waar mogelijk Google Play te gebruiken om er zeker van te zijn dat je de laatste versie installeert en automatisch updates ontvangt.