Hvordan downloader jeg Lumina Splash-appen?

Lumina Splash-appen er tilgængelig på iOS- og Android-enheder. Klik på den relevante knap nedenfor for at besøge den app-butik, hvor du kan downloade appen.

Download til iOS i Apple App Store

Download til Android på Google Play

google-play-badge

Kan du ikke downloade fra Google Play? Hvis du ikke kan få adgang til Google Play, kan du downloade appen direkte her. Vi anbefaler at bruge Google Play, hvor det er muligt, for at sikre, at du installerer den nyeste version og automatisk modtager opdateringer.