Hvordan aktiverer jeg Lumina Spark Coach i et projekt?

Sådan aktiverer du Lumina Spark Coach i et projekt fra din Practitioner-konto online

Lumina Spark Coach er tilgængelig uden beregning for Premium konto og Organisations konto Practitioners og mod betaling for Basis konto Practitioners

Sådan aktiverer du Lumina Spark Coach

Log ind og gå til Projektstyring, og vælg det relevante projekt. I dit projekt skal du gå til fanen Produkter. Klik for at aktivere Spark Coach.

Bemærk venligst: Spark Coach kan kun aktiveres, hvis Lumina Spark Full (stor profil) er aktiveret i projektet. Spark Coach kan også kun downloades og stilles til rådighed for deltagerne, hvis Spark Full (stor profil) er købt.

enable spark coach

Hvordan styrer jeg, hvornår Spark Coach vil være tilgængelig for deltagere?

Du kan vælge leveringsdato og -metode for Spark Coach under projektopsætningen og kan også justere disse indstillinger under fanen Projektindstillinger.

Hvordan får deltagerne adgang til Spark Coach?

Hvis du har valgt øjeblikkelig/planlagt levering, sendes der en e-mail med et link til deltagerne, så de kan få adgang til Spark Coach på den valgte dato. Denne funktion vil auto-generere en besked (hvis ønsket), så Spark Coach kan sendes på den pågældende dato og det pågældende tidspunkt.

Ellers vil Spark Coach blive frigivet til deltagernes konti på den dato for frigivelse af PDF/portræt, der er angivet i dit projekt. Bemærk venligst, at en Spark Coach skal være markeret som set/betalt for at blive stillet til rådighed for deltagerne. Deltagerne kan derefter få adgang til den ved at logge ind på deres konto og navigere til Portræt Downloads og vælge Se Spark Coach.

new