1. Hjem
  2. Kom godt i gang som Practitioner

Introduktion til Practitioner-funktioner og vejledning til hurtig opsætning

Få mere at vide om dine Practitioner-funktioner, og hvordan du hurtigt kommer i gang med at bruge Lumina Learning-produkterne

Indhold

Introduktion til Practitioner-funktioner

Som Lumina Learning Practitioner har du adgang til mange forskellige funktioner på din online konto. Klik på linkene nedenfor for at få mere at vide om en funktion.

Hurtig opsætningsvejledning

Disse trin er relevante for følgende produkter: Lumina Spark, Spark Coach, Lumina Emotion, Lumina Gave, Lumina Leader og Lumina Sales samt eventuelle 360-versioner af disse produkter.

Som Lumina Learning Practitioner vil du bruge Lumina Learning-produkter til en lang række forskellige formål, f.eks. udviklings- og udvælgelsesprocesser, ledelsesprogrammer og individuelle coaching-sessioner.

De personer, der deltager i disse processer (vi kalder disse personer Deltagere), udfylder opgaver eller spørgeskemaer, som Lumina-rapporter genereres fra (vi kalder disse rapporter portrætter).

I denne vejledning forklares det, hvordan du bruger din online konto til at administrere disse processer. Følg nedenstående trin i rækkefølge, og klik på linket i hver overskrift for at få en fuldstændig vejledning.

Trin 1: Få adgang til din practitioner-profil

Din Practitioner-profil er udgangspunktet, når du bruger de Lumina Learning-produkter, der er nævnt ovenfor.

Trin 2: Opret et projekt

I din Practitioner-profil opretter du 'projekter', som er den måde, du samler en gruppe af deltagere på. Projekter hjælper dig med at holde dine data organiseret.

Du konfigurerer et specifikt sæt produkter og indstillinger i hvert projekt, så vi anbefaler, at du opretter et separat projekt for hver enkelt deltagergruppe. Du kan f.eks. oprette et nyt projekt for hver udviklings- eller udvælgelsesproces, som du kører.

Trin 3: Inviter deltagerne til at deltage i et projekt

Du inviterer deltagerne til at deltage i et projekt, hvor de udfylder de opgaver og spørgeskemaer, der er knyttet til produkterne.

Trin 4: Download dine deltageres portrætter

Når en deltager har gennemført en opgave eller et spørgeskema, kan deltagernes portrætter og andre data downloades i projektet.

Avancerede trin:

Når du har styr på det grundlæggende, kan du udforske mere avancerede Practitioner-funktioner:

Sådan beder du om hjælp

Vores vidensbase indeholder masser af artikler, der forklarer, hvordan du bruger funktionerne i din online konto. Du kan søge efter artikler ved at klikke her.

Hvis du har spørgsmål, som du har brug for hjælp til, kan du også kontakte os ved hjælp af nedenstående metoder. Vi er online og står til rådighed for at hjælpe dig fra 09:00 - 17:30 britisk tid, mandag til fredag:

Vi vil også gerne have feedback på vores vidensbase - måske er der et emne, der endnu ikke er behandlet, en artikel, der kan forbedres, eller måske vil du bare gerne fortælle os, at du finder artiklerne nyttige. Vi vil meget gerne høre fra dig - send os blot en e-mail.