Hvordan køber jeg point?

Brug Lumina-betalingssystemet til at købe point nemt og bekvemt.

Naviger til betalingssystemet

Log ind og naviger til Lumina -betalingssystemet.

Gå til butikken

I menuen til venstre skal du trykke på Store (butik) efterfulgt af kategorien Points.

Alternativt kan du klikke på Køb flere point i Practitioner projektmappen.

Køb point

Vælg det antal point, du ønsker at købe, ved at redigere feltet Antal.

Bemærk: Enhedsprisen for pointene kan være omfattet af en mængderabat-tabel.

Bemærk: Minimumsbeløbet for køb er 100 point.

Klik nu på Føj til kurv.

Du vil blive ført til din indkøbskurv. Herfra kan du redigere dine varer, fjerne varer eller gå tilbage til kategori menuen for at føje flere varer til din indkøbskurv. For at fuldføre din transaktion skal du klikke på Fortsæt til sikker betaling.

Kassen

Udfyld formularen med alle nedenstående oplysninger:

Fakturerings e-mail. Dette er den e-mail, som din faktura skal sendes til.

1. Du bør kunne vælge dette fra drop-down listen.
  2. Hvis du ikke har angivet dine faktureringsoplysninger, kan du oprette dem ved at klikke på Administrer adresseliste eller Administrer liste over juridiske enheder. Når du har oprettet dem, skal du klikke på Return to Checkout (Tilbage til kassen) for at gå tilbage til betalingssiden og fuldføre din transaktion.
  3. Afhængigt af dine valgte skatteoplysninger kan der blive tilføjet yderligere 20 % moms til den samlede transaktion. Fakturaadresse og skatteoplysninger.

Vigtigt: Du skal vælge faktureringsadresse og skatteoplysninger fra det samme land.

Betalingsmetode. Som standard er der to betalingsmetoder til rådighed:

1. Betal med kort (kredit-/debitkort). Vælg, om kortet er en erhvervskonto eller en personlig konto; dette vil påvirke, om du skal betale et transaktionsgebyr eller ej.
    2. PayPal
    3. (Deaktiveret som standard) Bankoverførsel - giver dig nu mulighed for at betale med bankoverførsel eller via telefon. Lumina Learning personale vil derefter bekræfte betalingen og allokere varerne til din konto.
    4. (Deaktiveret som standard) Bankoverførsel - Betal senere giver dig mulighed for at få dine varer med det samme uden at betale på forhånd. Lumina Learning medarbejdere informerer dig om, hvornår du skal betale senest (via bankoverførsel eller telefon), så transaktionen kan markeres som betalt.

(Valgfrit) Yderligere oplysninger kan tilføjes til fremtidig reference og vil blive vist i din transaktions historik.

(Valgfrit) For at bruge en kuponkode til denne transaktion:

1. Indtast din kuponkode i feltet Kuponkode.
    2. Klik på Validér. Dette kontrollerer, at kuponkoden findes og ikke er udløbet.
    3. Hvis kuponkoden er valideret, er den nu aktiv for denne transaktion.

Gennemfør transaktionen

Klik på Betalingsoversigt, og kontrollér, at alle dine oplysninger er korrekte.

1.  Sæt kryds i afkrydsningsfeltet 'Jeg accepterer' for at angive, at du har læst og accepterer vores vilkår og betingelser, brugsbetingelser og privatlivspolitik.
    2. Klik på 'Fortsæt til betalingssiden'. Dette fører dig til den relevante betalingsformular for den valgte betalingsmetode.
    3. Når du har gennemført din transaktion, vil du blive ført til siden med transaktions oplysninger, hvor du kan se transaktions oplysningerne og se, om transaktionen var vellykket eller ej.

Tak, fordi du læser denne vejledning!

Andre relevante links:

Sådan indstiller du automatiske advarsler, når dine point er lave