1. Hjem
  2. Kom godt i gang som Practitioner
  3. Opret et projekt, inviter deltagere og få adgang til portrætter

Hvordan inviterer jeg deltagerne til at udfylde en opgave eller et spørgeskema?

Lær, hvordan du inviterer deltagere til at deltage i dine projekter og udfylde opgaver eller spørgeskemaer

Denne artikel forklarer deltager-registreringsprocessen for produkter, der kun omfatter spørgeskemaer til selvevaluering.

'360'-produkter omfatter spørgeskemaer med feedback fra bedømmere og kræver, at du registrerer deltagerne på en anden måde. Følg disse trin for at få vejledning.

Introduktion

For at udfylde et spørgeskema skal en deltager først deltage i et af dine projekter. Hvert projekt har en unik URL-adresse til registrering, som du kan dele med dine deltagere.

Sådan inviterer du deltagerne til at udfylde en opgave eller et spørgeskema

I denne artikel antages det, at du allerede har oprettet et projekt. Hvis du har brug for at oprette et, skal du følge disse trin.

Deltagerne vil blive bedt om at udfylde de opgaver eller spørgeskemaer, der svarer til de produkter, der er aktiveret under fanen Produkter i dit projekt. Sørg for, at de korrekte produkter er aktiveret, før du deler URL'en.

1. Gå til din Lumina-portal, klik på Lumina Services, og vælg Lumina Practitioner (for fuldstændige instruktioner, klik her).
  2. Vælg Projektstyring i menuen til venstre.

3. Vælg dit projekt fra listen.
  4. I dit projekt skal du vælge fanen Selvevaluering.
  5. Registrerings-URL'en vises under Inviter flere selvevalueringer. Klik på Kopier URL for at kopiere URL'en.

6. Send URL'en til dine deltagere via den metode, du har valgt. Sæt f.eks. URL'en ind i en e-mail eller en messaging-tjeneste.

Næste trin: Når en deltager har tilsluttet sig dit projekt og gennemført en opgave eller et spørgeskema, kan du downloade deres portræt ved at følge disse trin.