1. Start
  2. Lumina Spark Explainer - Dutch

Hoe kan ik mijn Splash delen en vergelijken in de Lumina Splash app?

Leer hoe je jouw Splash kunt delen en vergelijken met de Splashes van anderen met behulp van de Lumina Splash-app

Voordat je begint, voeg je jouw eigen Splash toe aan de Lumina Splash app door de volgende stappen te volgen.

Vergelijk jouw Splash met die van iemand anders

Deel je splash

Toegang tot jouw eerder vergeleken Splashes

1. Druk op de knop Vergelijken.

2. Druk op Doorgaan.

3. Selecteer Scan een Splashcode.

4. Een barcode scanner zal openen. Richt jouw camera op de QR-code van de andere persoon.

5. De Splash van de andere persoon wordt op jouw toestel geopend.

Jouw Splash wordt over hun Splash gelegd, zodat je kunt vergelijken. Jouw Splash wordt weergegeven in een effen kleur (dezelfde als jouw hoogste Aspect). De Splash van de andere persoon wordt weergegeven in regenboogkleuren.

Je kunt jouw Splashes op de volgende manieren vergelijken:

Tik op één van de 8 Aspects om de Splash Navigator te openen.

De Splash Navigator toont een ingezoomd beeld van het Aspect met een beschrijving van hoe jij je verhoudt tot de andere persoon.

Selecteer Lees Meer om meer te weten te komen over het Aspect.

Veeg opzij om naar het aangrenzende aspect te gaan (bijvoorbeeld, ga van Mensgericht naar Inspiratiegedreven).

Veeg naar buiten om naar het tegenovergestelde Aspect te gaan (bijvoorbeeld, ga van Introvert naar Extravert).

3. Selecteer Deze splash delen.

4. Druk op Doorgaan om een deelbare QR code te genereren.

5. Kies hoe je jouw QR code wilt delen. De beschikbare opties zullen afhangen van welk mobiel toestel je gebruikt en welke apps geïnstalleerd zijn.

De eenvoudigste manier om jouw Splash met iemand te delen is door View as QR code te selecteren.

De persoon met wie je jouw Splash deelt, kan jouw Splash openen in zijn Lumina Splash-app met behulp van de functie Vergelijken, die hier wordt uitgelegd.

Wanneer je jouw Splash vergelijkt met die van iemand anders op jouw toestel, wordt hun Splash opgeslagen zodat je die later kunt bekijken. Om deze Splashes te openen, volg je deze stappen:

3. Scroll naar beneden naar de lijst met personen van wie je de Splash eerder hebt vergeleken.

4. Selecteer de naam van de persoon en druk op Doorgaan.