1. Hjem
  2. Lumina Spark Explainer - Danish

Hvordan deler og sammenligner jeg min Splash i Lumina Splash-appen?

Lær, hvordan du deler og sammenligner dit Splash med andres Splashes ved hjælp af Lumina Splash-appen

Før du begynder, skal du tilføje dit eget Splash til Lumina Splash-appen ved at følge disse trin.

Sammenlign din Splash med en andens Splash

Del din Splash

Få adgang til dine tidligere sammenlignede Splashes

1. Tryk på knappen Sammenlign.

2. Tryk på Fortsæt.

3. Vælg Scan en splash-kode.

4. En stregkodescanner åbnes. Ret kameraet mod den anden persons QR-kode.

5. Den anden persons Splash åbnes på din enhed.

Din Splash er overlejret på deres Splash for at give dig mulighed for at sammenligne. Din Splash vises i en ensfarvet farve (det samme som dit øverste Aspekt). Den anden persons Splash vises i regnbuens farver.

Du kan sammenligne dine Splashes på følgende måder:

Tryk på et af de 8 aspekter for at åbne Splash Navigator.

Splash Navigator viser en zoomet visning af aspektet med en beskrivelse af, hvordan du sammenlignes med den anden person.

Vælg Læs mere for at finde ud af mere om aspektet.

Stryg sidelæns for at gå til det tilstødende aspekt (f.eks. gå fra Socialt orienteret til Drevet af disciplin).

Stryg udad for at gå til det modsatte aspekt (f.eks. gå fra Indadvendt til Udadvendt).

3. Vælg Del denne Splash.

4. Tryk på Fortsæt for at generere en QR-kode, der kan deles.

5. Vælg, hvordan du vil dele din QR-kode. De tilgængelige muligheder afhænger af, hvilken mobilenhed du bruger, og hvilke apps der er installeret.

Den nemmeste måde at dele din Splash med andre på er ved at vælge Vis som QR-kode.

Den person, du deler din Splash med, kan åbne din Splash i sin Lumina Splash-app ved hjælp af funktionen Sammenlign, som forklares her.

Når du sammenligner din Splash med en andens på din enhed, gemmes deres Splash, så du kan se dem senere. Følg disse trin for at få adgang til disse Splashes:

3. Rul ned til listen over personer, hvis Splash du tidligere har sammenlignet.

4. Vælg personens navn, og tryk på Fortsæt.