1. Hjem
  2. Kom godt i gang med at bruge Lumina-portalen
  3. Besvar et spørgeskema eller udfør en opgave

Hvordan registrerer jeg mig for at udføre en opgave eller et spørgeskema?

Lær, hvordan du registrerer dig for at udføre en Lumina Learning-opgave eller et spørgeskema

Oversigt

Når du bliver bedt om at udfylde en Lumina Learning-opgave eller et spørgeskema, får du en URL-adresse til registrering. Du får den typisk af en Lumina Learning Practitioner. Din Practitioner er den person, der står for den udviklings- eller rekrutteringsproces, som du deltager i. Registrerings-URL'en kan også kaldes en "projekt"-registrerings-URL.

Hvis du har spørgsmål til din opgave, bedes du kontakte din Practitioner.

Registrer dig for at udfylde en opgave eller et spørgeskema

1. Besøg URL'en til registrering, som din Lumina Learning Practitioner har givet dig.
  2. På registreringssiden:
    1. Hvis du allerede har en Lumina-konto, skal du scrolle ned til afsnittet Log på med din Lumina-konto og indtaste dine logonoplysninger. Når du har logget ind, skal du fortsætte til trin 11 i denne vejledning ved at klikke her. Hvis du bliver bedt om at opgradere din konto, kan du se en vejledning om, hvordan du gennemfører opgraderingsprocessen ved at klikke her.
      Project landing page - sign into existing account highlighted
    2. Hvis du ikke har en konto endnu, skal du vælge Opret en Lumina-konto.
      Project landing page - new account highlighted
  3. For at oprette en Lumina -konto skal du indtaste din e -mail -adresse og en adgangskode, der opfylder kravene til sikkerhed. Hvert krav viser et grønt flueben, når det er opfyldt.

Bemærk venligst, selvom det ikke er nævnt, kan din adgangskode ikke indeholde dit navn eller nogen del af konto-e-mailen.
  4. Læs de juridiske politikker og privatlivspolitikkerne. Hvis du er indforstået med at fortsætte, skal du sætte kryds i feltet og vælge Registrer.

5. Afhængigt af den e-mailadresse, du bruger, kan du blive bedt om at bekræfte din konto.
    1. Hvis du ser skærmen nedenfor, er du blevet sendt en e-mail med et bekræftelseslink. Tjek din e-mail nu.
    2. Hvis du ikke ser dette skærmbillede, behøver du ikke at bekræfte din konto. Fortsæt til trin 7 i denne vejledning ved at klikke her.
  6. Klik på linket Bekræft min konto i bekræftelsesmailen.

Hvis linket ikke åbnes, skal du højreklikke og kopiere linkets placering og derefter indsætte det i din browsers adresselinje.

7. Din Lumina-konto er nu blevet oprettet. Indtast dine kontooplysninger, og vælg Log på for at fortsætte.
  8. Opret din deltagerprofil ved at indtaste dit fornavn, efternavn og køn.

Dine personlige oplysninger vil blive brugt til at tilpasse de personlighedsrapporter, som du modtager efter at have udført dine opgaver og spørgeskemaer.

9. Hvis du vælger Andet eller Foretrækker ikke at sige under kønsvalg, skal du vælge dit foretrukne personlige pronomen. Oplysningerne om dit køn eller foretrukne personlige pronomen bruges til at tilpasse dit portræt, hvis det vises på et sprog, der anvender grammatisk køn.

Klik her for at få mere at vide om, hvorfor vi spørger om dit køn eller foretrukne pronomen, og få mere at vide.
  10. Hvis du gerne vil modtage e-mail fra os, skal du markere de felter, der er af interesse, og derefter vælge Fortsæt.

Hvis du ikke ønsker at modtage e-mail-kommunikation fra os, skal du ikke afkrydse disse felter, og vælg derefter Fortsæt. Bemærk venligst, at vi stadig kan sende dig vigtige e-mails om emner som kontosikkerhed.

11. Vælg din organisation på listen, og vælg Fortsæt.

Listen over organisationer udleveres af din Lumina Learning Practitioner. Hvis du ikke kan se din organisation, kan du kontakte din Practitioner for at bede om at den medtages.

Alternativt kan du vælge Ikke relevant og derefter vælge Fortsæt.

12. Gennemgå de personlige data, som du vil dele med din Lumina Learning Practitioner.

Din Practitioner kan have valgt at vise en meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger, der forklarer, hvordan dine personlige oplysninger vil blive brugt. Hvis der ikke vises en meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger, vil du se din Practitioners e-mailadresse, hvor du kan kontakte ham/hende med eventuelle spørgsmål.

Hvis du er indforstået med at dele dine data og fortsætte, skal du sætte kryds i afkrydsningsfeltet (afkrydsningsfeltet vises ikke altid) og vælge Fortsæt.

Du har nu registreret dig, og du vil blive ført videre til at udfylde din opgave eller dit spørgeskema.

Klik her for at få vejledning om, hvordan du udfylder din opgave eller dit spørgeskema.