1. Hjem
  2. Lumina Spark Explainer - Danish

Hvordan opgraderer jeg min Splash til høj nøjagtighed i Lumina Splash-appen?

Hvis du har en Splash med lav nøjagtighed, kan du opgradere den til en fuld Splash ved hjælp af QR-koden i dit Lumina Spark Fulde Portræt.

For at anvende denne funktion skal du bruge:

Et fuldt Lumina Spark Portræt med en Splash QR-kode, der normalt placeret på den sidste side.

Et kamera på den mobile enhed, hvor Lumina Splash-appen er installeret.

Hvad er en Splash med lav nøjagtighed?

Opgrader din Splash med lav nøjagtighed

Min mobilenhed har ikke et kamera, eller Lumina Splash-appen kan ikke scanne min QR-kode, kan jeg opgradere min Splash?

Jeg har en Lumina Spark Portræt, men den indeholder ikke en QR-kode, hvad kan jeg gøre?

En Splash med lav nøjagtighed er en af følgende:

En Splash oprettet ved hjælp af Speed Reading

En Splash importeret ved at scanne QR-koden på et Lumina Spark Intro-portræt

1. Åbn Lumina Splash-appen. Du vil se din Splash med lav nøjagtighed.

2. Tryk på knappen + nederst i højre hjørne af skærmen.

Speed Reading Splash

3. Tryk på enten Underliggende persona, Hverdagspersona eller Overbelastet persona.

Valg af person

4. Du vil se en meddelelse, der fortæller dig, at dette er en Splash med lav nøjagtighed. Tryk på knappen Upgrader Splash.

5. Appen vil bede om adgang til kameraet på din mobilenhed. Tryk på bekræft.

Denne tilladelse er nødvendig for at give appen mulighed for at bruge dit kamera til at scanne din QR-kode, som er en stregkode, der indeholder de oplysninger, der udgør din Splash.

6. Appen åbner en QR-kodescanner. Ret scanneren mod QR-koden i dit fulde Lumina Spark Portræt, som normalt er placeret på den sidste side.

6. Appen åbner en QR-kodescanner. Ret scanneren mod QR-koden i dit fulde Lumina Spark Portræt, som normalt er placeret på den sidste side.

I øjeblikket er det kun muligt at opgradere en Splash med lav nøjagtighed ved at scanne din QR-kode.

Du har dog følgende muligheder for at få vist hele dit Splash:

Du kan rydde Lumina Splash-appens cache på din enhed (vejledningen varierer fra enhed til enhed) for at slette dataene i appen, og derefter følge disse trin for manuelt at tilføje din Splash til appen.

Alternativt kan du se din fulde Splash i din browser ved at følge disse trin.

Hvis dit portræt ikke indeholder en QR-kode, skal du kontakte den Lumina Learning Practitioner, som har leveret dit portræt.