1. Start
  2. Lumina Spark Explainer - Dutch

Hoe upgrade ik mijn Splash met lage nauwkeurigheid in de Lumina Splash app?

Als je een Splash met lage nauwkeurigheid hebt, kun je die upgraden naar een volledige Splash met behulp van de QR-code in je Lumina Spark Full-profielschets

Om deze functie te gebruiken, heb je nodig:

Een Lumina Spark Full Profielschets met een Splash QR code, meestal op de laatste pagina.

Een camera op het mobiele toestel waarop de Lumina Splash app is geïnstalleerd.

Wat is een Splash met lage nauwkeurigheid?

Verbeter jouw Splash met lage nauwkeurigheid

Mijn mobiele toestel heeft geen camera of de Lumina Splash app kan mijn QR code niet scannen, kan ik mijn Splash upgraden?

Ik heb een Lumina Spark Profielschets maar er staat geen QR code op, wat kan ik doen?

Een Splash met lage nauwkeurigheid is een van de volgende:

Een Splash gemaakt met Speed Reading

Een Splash geïmporteerd door het scannen van de QR code in een Lumina Spark Intro profielschets

1. Open de Lumina Splash app. Je ziet nu jouw algemene Splash met lage nauwkeurigheid.

2. Tik op de + knop in de rechterbenedenhoek van het scherm.

Speed Reading Splash

3. Druk op Instinctieve Persona, Dagelijkse Persona of Overbelaste Persona.

Persona selectie

4. Je zult een bericht zien dat je vertelt dat dit een Splash met lage nauwkeurigheid is. Druk op de Upgrade Splash knop.

5. De app zal vragen om toegang tot de camera van jouw mobiele apparaat. Druk op bevestigen.

Deze toestemming is nodig om de app jouw camera te laten gebruiken om de QR-code te scannen, wat een streepjescode is met de informatie waaruit jouw Splash bestaat.

6. De app zal een QR code scanner openen. Richt de scanner op de QR-code in jouw Lumina Spark Profielschets, die zich meestal op de laatste pagina bevindt.

Je hebt nu met succes jouw Splash toegevoegd aan de Lumina Splash app. Veel plezier met het ontdekken van uw Splash!

Momenteel is het alleen mogelijk om een algemene Splash op te waarderen door de QR-code te scannen.

Je hebt echter de volgende opties om jouw volledige Splash te bekijken:

Je kunt de cache van de Lumina Splash-app op jouw toestel wissen (de instructies verschillen per toestel) om de gegevens in de app te wissen. Volg daarna deze stappen om jouw Splash handmatig aan de app toe te voegen.

Je kunt ook jouw volledige Splash in je browser bekijken door de volgende stappen te volgen.

Als jouw Profielschets geen QR-code bevat, neem dan contact op met de Lumina Learning Practitioner die jouw Profielschets heeft verstrekt.