Hvordan får jeg adgang til Lumina Spark Coach?

Få mere at vide om, hvordan du får adgang til Lumina Spark Coach

Hvordan får jeg adgang til Lumina Spark Coach?

Lumina Spark Coach er tilgængelig uden beregning for Premium konto og Organisations konto Practitioners og mod betaling for Basis konto Practitioners

Bemærk venligst: Lumina Spark Coach kan kun ses, når du har købt et stort Lumina Spark portræt.

I dit projekt skal du klikke på fanen Produkter og aktivere Spark Coach for projektet. Gå til fanen Digitale Portrætter i dit projekt. Vælg Køb og derefter Vis Spark Coach.

Det er kun deltagerversionen af Spark Coach, der kan redigeres. Som practitioner kan du se deltagerens redigeringer, men du kan ikke foretage nogen redigeringer, så nogle funktioner vil være gråtonede i din version, f.eks. skyderen og tekstboksene.