1. Hjem
  2. Lumina Team
  3. Opret, se eller rediger et team

Hvordan opretter jeg et nyt team?

Brug Lumina Team Viewer til at oprette et nyt team

Lumina Team Viewer kan bruges til at oprette et team, der indeholder deltagere, som har udfyldt spørgeskemaet til Lumina Spark.

Vejledning

1. Naviger til Lumina Team Viewer ved at følge disse trin.
  2. Tryk på knappen + Opret et nyt hold.

3. Klik på Indtast et holdnavn for at indtaste et navn til dit nye hold.

4. Du får vist en liste over deltagere:
    1. De tilgængelige deltagere vises i venstre rude.
    2. Klik på en deltager for at inkludere vedkommende i holdet. De valgte deltagere flyttes til højre side.
    3. Hvis du vil fjerne en udvalgt deltager, skal du klikke på vedkommende i højre rude. De flyttes tilbage til venstre rude.

Du kan filtrere dine deltagere ved hjælp af søge- og filterværktøjerne:
    1. Indtast et søgeord i søgelinjen, f.eks. navn eller e-mailadresse
    2. Filtrer efter organisation
    3. Filtrer efter projekt

Når du har foretaget en søgning eller anvendt et filter, kan du tilføje alle deltagere til holdet ved at klikke på knappen Tilføj alle.

Bemærk: Hvis en deltager har udfyldt et spørgeskema i mere end ét projekt, skal du vælge projektet ved hjælp af drop down menuen ud for deltagerens navn.
  5. Når du har valgt alle de ønskede deltagere, skal du trykke på Gem
  6. Du får vist skærmen Bekræftelse af køb, der bekræfter, hvor mange point der kræves for at oprette dit hold. Hvis du er tilfreds med at fortsætte, skal du trykke på Bekræft.

Du har nu oprettet et team! Afhængigt af antallet af deltagere i holdet kan det tage et par minutter, før holdet er tilgængeligt til visning.