Hvordan kan jeg se eller downloade mit portræt?

Lær, hvordan du kan se eller downloade dit portræt på din Lumina-konto

Denne artikel forklarer, hvordan du downloader dine personlige portrætter baseret på de opgaver eller spørgeskemaer, som du har gennemført.

Hvis du er en Lumina Learning Practitioner, kan du downloade dine deltagerportrætter ved at følge disse trin.

1. Besøg siden Portræt Downloads her. Hvis du ikke allerede er logget ind på din Lumina-konto, vil du blive bedt om at logge ind.

2. Find dit portræt, og vælg knappen Vis eller Download.
Hvis dit portræt er synligt, men ikke tilgængeligt at se, får du vist meddelelsen:

Du får vist denne meddelelse, fordi din Lumina Learning Practitioner beslutter, om du kan se dit portræt på din konto. Hvis du ønsker at få adgang til dit portræt, bedes du kontakte din practitioner ved hjælp af de angivne kontaktoplysninger.