1. Hjem
  2. Lumina Team
  3. Opret, se eller rediger et team

Hvordan navigerer jeg til den digitale Lumina Team Viewer?

Lær, hvordan du navigerer til Lumina Team Viewer fra Lumina-portalen

Den nemmeste måde at få adgang til Lumina Team Viewer på, er ved at klikke her.

Du kan også navigere til Lumina Team Viewer fra Lumina-portalen ved at følge nedenstående trin.

Vejledning

1. Naviger til loginsiden ved at besøge sso.luminalearning.com. Indtast dine kontooplysninger for at logge ind.

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du vælge Glemt adgangskode? og følge instruktionerne. Du kan få mere hjælp til at nulstille din adgangskode ved at klikke her.

2. Naviger til Lumina Services i menuen til venstre

3. Vælg knappen Lumina Team.

Du kan følge nedenstående links for at finde ud af, hvordan du bruger Lumina Team Viewer-funktionerne: