1. Start
  2. Lumina Spark Explainer - Dutch

Hoe kan ik mijn Splash bekijken als ik geen mobiel toestel heb of de Lumina Splash-app niet kan installeren?

Als je geen mobiel toestel hebt of de Lumina Splash-app niet kunt installeren, kunt je jouw Splash verkennen via een browser.

Voordat je begint, heb je nodig:

Een Lumina Spark Profielschets met een Splash QR code, meestal op de laatste pagina.

Een PDF kopie van jouw profielschets geopend op jouw computer of mobiele apparaat. Je kunt jouw PDF downloaden door de volgende stappen te volgen.

Als je geen Lumina Spark-profielschets hebt, kun je Speed Reading in de Lumina Splash App gebruiken om een inleidende Splash te maken.

Als je een Lumina Spark Profielschets hebt, maar er staat geen QR code op, neem dan contact op met de Lumina Learning Practitioner die jouw profielschets heeft gegeven.

Bekijk jouw Splash met een browser

1. Open je Lumina Spark PDF met je mobiele apparaat of computer.

2. Zoek jouw Splash QR code. Die staat meestal op de laatste pagina.

3. Tik of klik op de QR-code.

4. Jouw Splash wordt geopend in de browser. Scroll naar beneden om door een verkenning van jouw persoonlijkheid te gaan.

Veel plezier met het verkennen van jouw Splash!